Coaching

Feedback

Daten moet leuk zijn, natuurlijk. Daarom is het belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent, en wat je zelf voor iemand anders kunt betekenen. En dat dat duidelijk uit je profiel naar voren komt. Klinkt eenvoudig, maar is het soms niet. Want hoe leuk daten ook kan zijn, het gaat om gevoelige zaken. Soms zijn je verwachtingen hooggestemd, soms ben je er onzeker over. Laat je daardoor vooral niet weerhouden om in contact te komen met anderen, we willen je daar juist in stimuleren

Dat doet Societijd.nl onder andere door coaching aan te bieden. Voor het opstellen van je profiel, maar ook om het er eens in een vertrouwelijke sfeer over te kunnen hebben. Natuurlijk gaat dit online, want Societijd.nl is niet van gisteren. Online is veilig en anoniem en je coach is de expert op dit gebied, Mirjam Windrich (ASC-AVSV ’85) die een speciale methodiek voor online coaching heeft ontwikkeld, daar opleidingen in verzorgt en er ook diverse boeken over heeft geschreven.

In een zeer korte tijd kun je via email met haar komen tot een klinkend profiel waar je echt helemaal achterstaat. En waar mensen op zullen reageren die zich daar direct door voelen aangesproken. Dat kan een hoop misverstanden voorkomen, al blijft het verrassende van een ontmoeting natuurlijk altijd bestaan.

Wil je meer informatie over deze werkwijze en wat Mirjam in het algemeen doet? Ga dan naar www.mirjam.nu

Wil je direct contact met Mirjam en snel beginnen om jouw perfecte profiel te maken? Mail dan naar mirjam@societijd.nl